Kursus Jahitan Sesi April 2022

Kursus jahitan sesi april ini adalah antara siri-siri kursus jahitan yang telah diadakan pada sesi yang lepas dan dianjurkan oleh falahain Holdings Sdn bhd.

Kursus jahitan sesi april akan bermula pada 2 April 2022 nanti dan sekarang sedang dibuka pendaftaran untuk mereka yang berminat untuk mencebur diri dan bergiat aktif dalam bidang jahitan.

Kursus jahitan falahain April 2022

SIAPA BERMINAT
NAK BELAJAR ASAS MENJAHIT ???
PRAKTIKAL TERUS SIAP SATU, DUA BAJU MASA KELAS !!! BEST KAN
JOM !! KEMASUKAN BARU BULAN APRIL INI.

Kami buat kelas menjahit yang sememangnya bagi student yg hadir kami ajarkan secara PRAKTIKAL.

Dalam kelas akan diajarkan cara menjahit BAJU KURUNG MODEN yang mana kalau anda mahir dengan TEKNIK JAHITAN Baju Kurung Moden ini, secara rasminya anda dah boleh jahit beberapa jenis pakaian lain seperti jubah dan blouse. InshaAllah. Dah boleh start meniaga lepas ni.

Selain berniaga, anda dah boleh jahit baju sendiri. Boleh Beli kain saja dan kemudian ukur baju di badan sendiri. Tahu-tahu dah siap 1 baju. Kan? Baru puas hati. Tak gitu?

Permintaan untuk kursus ini dah semakin menggalakkan. Saya nak jemput anda dan semua sahabat handai, kenalan saya untuk join KURSUS JAHITAN ini. Banyak lagi manfaat lain dapat boleh dapat apabila mengikutinya dari awal sampai tamat kursus.

Oh yerr. Ada 3 saje lagi kekosongan untuk APRIL 2022.
Kursus ini tak jauh pun dari LOKASI anda. Bengkel kami di No 65A Bukit Desa Semantan, Temerloh. Kami cuma FOKUS kawasan setempat sahaja buat masa ini. Mana tahu, bila anda dah pandai menjahit saya boleh upah anda pula untuk menjahit pada masa akan datang. InshaAllah.